Close

На що схожа порнографія: шпаргалка з визначенням 40 найпопулярніших видів фільмів у класифікації 18+

Зрозуміло, що про порнографію вже давно не думають про щось обурливе. Люди не приховують того, що їм подобається порнографія, вони не соромляться цієї реальності. Згідно зі статистичними даними, більше 50% всього населення планети хоча б раз дивилися фільми для дорослих. Крім того, тепер не лише фільми, а й відеоігри, фотографії, мюзикли наділені х-рейтингом…

Порнографічний сектор набирає значної енергії і може скласти конкуренцію навіть Голлівуду. Тут кожен неодмінно знайде для себе щось своє, оскільки порнографічні предмети розробляються для кожного окремого вподобання та вибору, будь-якої категорії. Тим не менш, розумно зауважити, що фільми для дорослих неймовірно рідко створюються в будь-якій категорії однієї деталі.

Отже, переходимо до порножанрів.

Саморобне порно (аматорське/аматорське кіно для дорослих).

Це відео, зняті на аматорську камеру та завантажені в мережу, де звичайні люди займаються сексом, зазвичай у власних домівках. Деякі з них ловлять удачу за хвіст і заробляють великі гроші, займаючись коханням з коханою людиною для власного задоволення. Саме цей стиль наразі швидко набуває популярності та є популярним серед шанувальників порнографії.На сайті красная шапочка порно з Наших статей

Очевидно, бездоганно роздерті тіла порноактрис і примітивні сюжетні лінії фільмів 18+ ​​вже неабияк набридли глядачеві. У домашній порнографії можна легко знайти справжні реалії, справжній секс, а не за рукописом. Тим не менш, ви повинні бути готові побачити, чого втрачає професійна порнографія: незграбність деяких рухів, не найпозитивніші звуки або домашніх улюбленців, які раптово з’являються в кадрі.

Пародійна порнографія.

Ми обговоримо пародії на досить відомі фільми чи телезбірку. Порноринок не просто створює нову порнопродукцію, але також є тут успішним. Наглядачі створюють порнографічні варіації практично всіх популярних фільмів, що випускаються.

Порнографія за національністю.

Якщо ви є послідовником певного громадянства, після цього порнографічна індустрія подбала про вас і в цьому. Порносайти, здебільшого, надають користувачеві купу розділів з порнографією, відсортованих за громадянством. Ви обов’язково знайдете відео 18+ на свій смак серед японок, мулаток, росіянок, німкень і навіть арабок.

ільми ЛФ/МІЛФ.

Це стиль порнографії, який отримав таку назву через первинні особистості статі – зрілі жінки. У відео їй не обов’язково бути чиєюсь справжньою мамою. Головне, що різниця у віці між супутниками в порно приблизно порівнянна: матуся повинна пишатися мамою іншої зірки. І, очевидно, має бути тепло.

Лесбійська порнографія.

Цей стиль неодмінно розкриє перед вами всі можливості гомосексуального сексу між дамами. Лесбійське порно залишається одним із найпопулярніших стилів у порноіндустрії як серед гомосексуальних жінок, так і серед гетеросексуальних чоловіків і хлопців.

Повністю порнографія.

Цей жанр може означати секс, де обидва супутники старші, або серед них може бути молодий.

Геї.

Стиль, до якого належить порно з гомосексуальними хлопцями. Існує своя система піджанрів: «Перший раз»; і “& ldquo; Спокуса гетеросексуального чоловіка” & rdquo; та інші

.

Великі бюсти. Цей жанр відрізняється від інших стилів порно на будь-якому важливому порнографічному веб-сайті. Сюди входить будь-який відеокліп із зображенням жінки з величезними чи великими бюстами.

Секс у громадських місцях.

Це може відбуватися де завгодно: у дворі власного помешкання, у парку, посеред вулиці, у громадському транспорті… Без сумніву, усі відеокліпи цієї групи зібрані. Тому не варто морочитися головними героями секс-діяльності, адже в такому ролику простолюдинів точно не будуть звинувачувати в непристойних звичках. Навпаки, вони можуть навіть брати енергетичну складову.

Феміністична порнографія.

Цей жанр є лише одним із абсолютно нових, які нещодавно з’явилися. Так склалося, що в порнокомпанії провідну роль відіграють чоловіки. Точку зору на те, якими саме повинні бути фільми для дорослих, створюють представники сильно статі. І феміністична порнографія реагує на це новим поглядом і методом. Це стосується, насамперед, акторів і зірок. Отже, доходи від зйомок мають бути рівними як для чоловіків, так і для жінок. Всі дії в порнофільмі повинні бути розглянуті з жінками. Рівна оплата праці та контроль з ними всіх моментів у фільмі;

Секс утрьох.

Це інший стиль, але часто він може об’єднувати лесбійські, гетеро- та гомосексуальні зв’язки.

Жіночий кульмінаційний момент.

Часто під цим жанром виступають фільми про жіночі кульмінації. У деяких випадках він записується разом із піснями.

Великий пеніс.

Ситуація з цим стилем нагадує стиль «великих бюстів». Цей жанр містить відео чоловіків, які насолоджуються своїм макіяжем.

Анальний

Статеві контакти з інфільтратом прямо в пряму кишку. Цей жанр є одним з найбільш затребуваних і є чи не в кожному порнофільмі. Навіть лесбійські фільми з використанням секс-іграшок не є винятком.

Моральна порнографія.

Ох вже ці сучасні візерунки! Ця категорія порнографії відзначає дружню атмосферу та особистість колекції. Актори в цьому стилі часто складаються з пар, хороших друзів або справжніх коханців.

Самозадоволення або Соло.

Категорія, що охоплює відео зі сценами жіночого або чоловічого самозадоволення.

Оргії чи груповий секс.

Груповий секс можна назвати, якщо в ньому беруть участь більше 3 осіб. Крім того, стать порнозірок може бути різною. Хоча цей жанр незалежний, його часто можна знайти в таких категоріях, як «гей-порно» або «лесбіянки».

Порнографічні аніме.

На жаль, не кожен сон, пов’язаний із сексом, можна зрозуміти реальною людиною. Можливо, тому цей жанр був розроблений. Існує різноманітність анімаційних фільмів, і японські мультфільми особливо помітні – хентай. Правильно поділяється на такі типи, як: Арм (сексуальні стосунки з істотами, які мають фалічні упалья), Бара і Яой (чоловічі гомосексуальні стосунки), Юрі (лесбійські інтимні стосунки), Футанарі (включаючи гермафродити), Ерогуро (є сцени фізичного насильства). ), Лолікон і Сетакон (статеві зносини з дітьми до 12 років);

БДСМ.

Мало хто розуміє, що ця абревіатура насправді означає: ланцюги (зв’язування), панування, садизм, мазохізм. Власне, це прямо говорить про зміст порнографії цього жанру. Крім того, не завжди інтимні стосунки можна відобразити у фільмах. Тут ви можете побачити демонстрації фетишів, пов’язаних партнерів, сцени збентеження чи покарання. Умовно БДСМ-порнофільми можна розділити на 2 типи: maildom і femdom. Перша з цих груп складається з фільмів, контрольованих чоловіками, друга –– фільмів з домінуванням жінок.

Порно з трансгендерними людьми.

Фільми в цій категорії зосереджені на сексі, що включає драг-квін або трансгендерів. Зазвичай це транссексуали.

Навчальний фільм для дорослих.

Жанр порно виник не так давно. Він кардинально відрізняється від звичайних фільмів для дорослих, які не завжди відповідають дійсності. Головна мета навчального порно – розкрити людині, як правильно займатися коханням.

Мінет.

Напевно, прелюдія тією чи іншою мірою проявляється практично в кожному порнофільмі. Але вона також існує як інша категорія.

Ретро порно.

Жанр охоплює порнофільми, зняті переважно у 80-х і 90-х роках. Головна їх відмінність полягає в тому, що актори порнографії того часу були ближче до звичайних людей, ніж сучасні актори фільмів для дорослих з ідеальною зовнішністю.

Порнографія подвійного проникнення.

Ця категорія складається з фільмів, які містять сцени статевого акту одночасно в двох проявах: генітальному та анальному. У цьому порнозіркам можуть допомогти численні секс-іграшки.

На що схожа порнографія: шпаргалка з визначенням 40 найпопулярніших видів фільмів у класифікації 18+

Бісексуали.

Фільми для дорослих, у яких актори порнографії мають сексуальні стосунки з чоловіками та жінками одночасно. Зазвичай це стосується групового сексу.

Міжрасовий секс.

Цю категорію складають фільми за участю агентів різних рас нашої землі. Часто тут порівнюють: білошкірі та темношкірі зірки займаються сексом.

Грубий секс.

Цей жанр може бути самостійним, не входити до групи БДСМ.

Веб-камера або Live-Cam.

Жанр передбачає наявність певної спонтанності того, що відбувається в кадрі. Це не попередньо записані відео. Вибравши цю класифікацію, ви матимете можливість «підглянути» за сексом будь-якої пари або навіть за приватною веб-версією. Моделі веб-камер заробляють чудові гроші, задовольняючи потреби цільового ринку (мастурбуючи або танцюючи еротичні танці) у реальному часі.

VR порно.

Цю категорію сформувало наявність на сучасному ринку досить економних VR-гаджетів (інструментів віртуальної реальності) та винахідливості. Ось як почали з’являтися порно відео, стираючи межі між правдою та віртуальним вигаданим світом.

Прихована камера.

Фільми для дорослих, які, очевидно, записані на відео за допомогою прихованої камери. Вони не мають високого рівня якості зображення.

Гра в обов’язки або косплей.

Фільми в цьому стилі не обмежуються типовими кімнатними іграми, як-от учитель-учень, медсестра-пацієнт. Тут представлено все їхнє розмаїття, а актори люблять позувати улюблених цільовим ринком персонажів із публікацій та екранізацій, а також відомих коміксів.

Кастування.

Одна з найвідоміших класифікацій порнографії. До цього жанру відносяться відео зі сфальсифікованим розповсюдженням цільових акторів або актрис, яких намагаються знайти в порносфері.

Чарівна орнографія.

Категорія відрізняється високою якістю фільмів для дорослих, підібраними звуковими доріжками, оформленням та акторською грою. Слід зазначити, що секс, знятий таким чином, більше нагадує заняття любов’ю, а не просто статевий акт.

Кунілінгус.

Тип прелюдії, коли зовнішні статеві органи жінки стимулюються язиком партнера. Секс в цьому стилі може бути як лесбійським, так і із заручинами чоловіка.

Гонзо порно.

У цій категорії електронна камера розташована в унікальний спосіб для досягнення ефекту, за якого відвідувач ніби перебуває в самому фільмі для дорослих.

Фістинг.

Крім того, одна з найвідоміших категорій порно. У фільмах для дорослих цього жанру показано секс-метод, коли численні пальці або стиснутий кулак поміщають в анус або вагінальний ділянку.

Буккаке.

Цей стиль порнографії японського походження. Його головна відмінність і особливість полягає в тому, що кілька осіб кінчають на одну порнозірку чи актрису.

Інцест.

Порно, яке демонструє сексуальні зв’язки між родичами. У багатьох країнах цей стиль є поза законом. Однак представники порнографічного ринку знаходять і тут обхідні шляхи, знімаючи та викладаючи в мережу, наприклад, секс між зведеними братами та сестрами.